Vitezslav Vavra / Legendární "zpívající bubeník" Vítězslav Vávra se vrací na ... : Diskografie, top skladby a playlisty.. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. Diskografie, top skladby a playlisty. Května 1953, patřil k idolům osmdesátých let, kdy slavil úspěchy se svými sentimentálními písněmi dívka s citronovou.

Vítězslav vávra, maximum petra hanniga. Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! O úmrtí na instagramu informoval hudebníkův syn filip.

VÍTĚZSLAV VÁVRA + MAXIMUM Petra Hanniga - Koncert bez ...
VÍTĚZSLAV VÁVRA + MAXIMUM Petra Hanniga - Koncert bez ... from f.aukro.cz
Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra. Diskografie, top skladby a playlisty. Byl populární hlavně v 80. Května 1953 praha) je český zpěvák a bubeník. Artist · 5.3k monthly listeners. Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky.

Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky.

Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka. Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky. O skonu informoval jeho odloučený syn filip. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Zpívající bubeník vítězslav vávra, který se narodil 16. Diskografie, top skladby a playlisty. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga. Artist · 5.3k monthly listeners. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80.

Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka. O skonu informoval jeho odloučený syn filip. Изучайте релизы vítězslav vávra на discogs. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam!

Zemřel Vítězslav Vávra, manžel Věry Špinarové, zpěvák ...
Zemřel Vítězslav Vávra, manžel Věry Špinarové, zpěvák ... from img.youtube.com
Artist · 5.3k monthly listeners. O skonu informoval jeho odloučený syn filip. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Května 1953 praha) je český zpěvák a bubeník. Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. He is an actor, known for gulôcky (1982) and neobycejné zivoty (2009). Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra:

Listen to vítězslav vávra on spotify.

Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia. Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! 294 likes · 4 talking about this. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Artist · 5.3k monthly listeners. Listen to vítězslav vávra on spotify. Ve věku 68 let zemřel zpěvák vítězslav vávra. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky. Května 1953, patřil k idolům osmdesátých let, kdy slavil úspěchy se svými sentimentálními písněmi dívka s citronovou. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20.

Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra. 294 likes · 4 talking about this. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů.

FOTOGALERIE Vítězslav Vávra - Dotyk.cz
FOTOGALERIE Vítězslav Vávra - Dotyk.cz from g.denik.cz
Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. Изучайте релизы vítězslav vávra на discogs. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra.

Изучайте релизы vítězslav vávra на discogs.

Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Byl populární hlavně v 80. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. Listen to vítězslav vávra on spotify. Изучайте релизы vítězslav vávra на discogs. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu. Artist · 5.3k monthly listeners. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: 294 likes · 4 talking about this. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! O skonu informoval jeho odloučený syn filip. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga.